VIDEO | Iarnă grea în Grecia: A nins în centrul Atenei

ΠΥΚΝΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

În loc de soare și temperaturi de +20 de grade, atenienii s-au trezit duminică îngropați în zăpadă, un eveniment neobișnuit pentru luna martie. Multe zone ale capitalei sunt îmbrăcate în alb; vremea nu glumește. Sâmbătă seara a nins chiar și în centrul Atenei. De asemenea, a nins mult și în Zografou, Gyzi, Galatsi, Psychiko, relatează tanea.gr.

În Ymittos zăpada este groasă, în timp ce un scenariu similar predomină în suburbiile de nord. Frigul a fost și va continua să fie pătrunzător în tot bazinul Aticii și duminică.


Oprirea traficului

Potrivit informațiilor de la Direcția Generală de Poliție Attica, a intrat în vigoare interdicția de circulație a vehiculelor grele (peste 3,5 tone) și a tuturor vehiculelor care nu au lanțuri antiderapante pe Vechiul Drum Național Elefsina-Teba, în aval de Teba.

De asemenea, din cauza ninsorilor, traficul pe Bulevardul Dionysos, de la Bulevardul Thiseos din Ekali și de la 414 SNEN (Spitalul Militar de Boli Speciale) pana la Parcul Anatoli, din Maraton, a fost oprit din cauza ninsorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here