VIDEO. Interviu inedit cu Ianis Hagi. Cum s-ar descrie pe Tinder și cine l-ar juca într-un film

Interviu inedit cu Ianis Hagi, făcut de eusunt12.ro. Jurnaliștii de aici au mers la Genk, unde s-au întâlnit cu fotbalistul român. Hagi a fost transferat la echipa belgiană anul acesta.

Interviul este presărat de întrebări amuzante sau puțin mai… sensibile. Ianis Hagi nu s-a ferit însă să le răspundă reporterilor. Singurul lucru pe care a vrut să-l țină secret sunt gusturile în materie de fete.

La școală a învățat cum vin copiii pe lume și faptul că nu-i aduce barza, a dezvăluit Ianis Hagi, care și-ar dori ca Ryan Gosling, unul dintre actorii preferați, să-l joace într-un film.

Nu s-ar vedea într-un film alături de sora lui, Kira Hagi, care este actriță. Joacă mai ales în drame, spune Ianis, iar el preferă comediile.

Întrebat care dintre persoanele publice nu merită titulatura de vedete, Ianis Hagi nu a stat prea mult pe gânduri. A râs și a răspuns rapid: Kylie Jenner și Kim Kardashian.

Cât despre cum s-ar descrie pe un eventual profil de Tinder (n.r. site de dating). Hagi a spus, amuzat: „sportiv, chipeș”.

Lăsând gluma deoparte, pe Ianis Hagi îl așteaptă o săptămâna grea. Vinerea viitoare, pe data de 15 noiembrie, Naționala României va întâlni Suedia, în calificările pentru Euro 2020. Tricolorilor le trebuie o victorie cu Suedia, la București, și apoi un egal cu Spania, în deplasare, pentru a mai visa la grupele Euro 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here