VIDEO | Mugur Mihăescu, „discurs” de Garcea în Piața Victoriei: Eu sunt aici ca să ajut Guvernul, pe Iohannis, pe Arafat

Actorul grupului Vacanța Mare, Mugur Mihăescu, a fost prezent, duminică, la mitingul din Piața Victoriei al celor care nu cred în Covid. La un moment dat, Mihăescu a luat microfonul și li s-a adresat celor de acolo. „Dragii mei, vă rog să ascultați cu atenție, eu sunt aici să apăr Guvernul. Eu sunt aici ca să apărăm legea, bună, proastă, așa cum este ea suntem datori să apărăm o lege care este votată. Totuși, când se dă o lege care poate pune în pericol drepturile fundamentale ale omului, sunt aici să îi ajut să nu facă greșeala de a da legea pe genunchi sau noaptea ca hoții și să gândească ca un croitor. Să măsoare de 10 ori. Sunt aici să îl ajut pe domnul Iohannis pentru că știu că în toamnă va pune în practică o lege votată la referendum în România. Și anume un Parlament unicameral cu 300 de parlamentari. Îi mulțumesc de pe acum pentru că este cel mai puternic președinte”.

Publicată de Diana Iovanovici-Șoșoacă pe Duminică, 12 iulie 2020

Mihăescu s-a referit și la Raed Arafat: „Sunt aici, spre deosebire de mulți dintre dumneavoastră, să-l ajut pe Raed Arafat. Sunt aici să îl întreb să ne comunice, mai bine să ne lămurească, dacă cei 555 de pozitivi sunt așa cum știm. Se face câte un test pe zi fiecărui om infectat cu COVID? Aceleași teste sunt raportate și a doua zi?”

În același context, Mugur Mihăescu a afirmat că și-a câștigat dreptul de a critica la Revoluție: „Da, lângă mine, Mugur Mihăescu, a murit un soldat care avea o armă în mână. Lângă mine, în casă, mi-au murit prieteni”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here