VIDEO | O nouă discuție șocantă la televiziunea rusă: Nu vă lăsați înșelați, nu va mai rămâne nimic!

Televiziunea de stat Rossia1 a difuzat încă o emisiune de propagandă în care gazda și invitații s-au gândit… de câte rachete ar fi nevoie pentru a distruge complet Statele Unite. Alexei Żurawlew (foto), deputat al Dumei Ruse, a pomenit despre „o ciupercă vizibilă din Mexic”. Aceasta nu este prima apariție-șoc la televiziune a lui Żurawlew, notează onet.pl.

Alexei Zhuravlev, deputat al Dumei Ruse, a fost unul dintre invitații programului de propagandă „60 de minute” difuzat pe postul Rossiya 1, condus de Evgheni Popov și soția sa Olga Skabiejewa (cunoscută drept „forța specială”) a Kremlinului. Oaspeții și gazdele din program critică opoziția și fac ecou propagandei pro-Putin, iar în ultimele luni și-au pus ochii pe mesajele anti-ucrainene.

Żurawlew a fost vizibil emoționat – nu și-a rostit comentariul, ci a strigat. Politicianul a început prin a se gândi de câte rachete Sarmat ar fi nevoie pentru a distruge SUA. Żurawlew a spus: „Nu vă lăsați înșelați, [ar fi de ajuns] patru rachete și nu ar mai rămâne nimic”. Cu un zâmbet ironic, a adăugat că „ciuperca (nucleară – n.r.) ar fi vizibilă din Mexic”.

Żurawlew a mai susținut că, în ciuda „nazificării” (conform propagandei ruse, scopul invaziei Ucrainei este „demilitarizarea și denazificarea”), ucrainenii nu doresc să demonteze monumentele din cel de-al Doilea Război Mondial. Unii dintre ei nu au o opinie pe acest subiect, așa că, potrivit deputatului Dumei ruse, este încă posibil să-și „schimbe creierul”. Żurawlew a subliniat că ucrainenii sunt convinși că vor să se desprindă de trecutul lor comun cu Rusia. Potrivit acestuia, este vorba de aproximativ 2 milioane de oameni. „Ar trebui să părăsească Ucraina sau să treacă prin denazificare, ceea ce înseamnă că ar fi distruși. Pentru mine este un război civil” – a strigat politicianul.

Un fragment din programul lui Popov a fost publicat pe Twitter de jurnalista Julia Davis, care monitorizează constant mesajul propagandei ruse. „Televiziunea de stat rusă discută nu doar ce trebuie făcut pentru distrugerea Statelor Unite, ci și câți ucraineni trebuie masacrați. Un politician a citat 2 milioane. Nimeni din studio nu a clipit sau a obiectat. – inclusiv prezentatorul, care este el însuși. un deputat al Dumei”, a scris Davis.

 

În urmă cu câteva zile, pe 27 mai, sursa citată a scris despre o altă apariție a lui Żurawlew în programul de pe postul Rossia 1 . El a spus atunci că dacă în timpul „operațiunii speciale” (rușii nu pot folosi cuvântul „război” în contextul invaziei Ucrainei, pentru că riscă 15 ani de închisoare), s-ar folosi arme nucleare, responsabilitatea pentru aceasta ar fi a Occidentului, care nu ar lăsa Rusiei altă alternativă. „Oameni buni, dacă ne forțați să folosim arme nucleare, nu vom avea de ales”, a spus el.

” În prezent, în centrele de antrenament poloneze, ucrainenii sunt instruiți să folosească cele mai noi arme NATO. Ce credeți că va fi staționat aici? (…) Cu ce ​​le vom distruge?” – a mai întreabat Zurawlew.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here