VIDEO | Poliția și DNA, sesizate de Alianța USR PLUS și PNL după apariția unei înregistrări în care angajați ai Primăriei Sectorului 5 ar falsifica semnături pentru candidaturile lui Daniel Florea și Gabriela Firea

Cristian Băcanu, candidatul susținut de PNL și USR PLUS la Primăria Sectorului 5, a anunțat că a depus plângere penală, luni dimineață, în legătură cu presupusa falsificare de semnături de către PSD pentru candidaturile lui Daniel Florea și Gabriela Firea.

„Am formulat în această dimineață plângere penală cu privire la modul în care au fost falsificate semnăturile de către PSD în Sectorul 5! Nu voi permite ca oamenii din Sectorul 5 să mai fie furați!”, a anunțat Băcanu pe pagina sa de Facebook.

Alianța USR PLUS a sesizat anterior Poliția și DNA, după apariția unui filmuleț în care angajați ai Primăriei Sectorului 5 ar falsifica semnături pentru candidaturile primarului Sectorului 5, Daniel Florea, și primarului general, Gabriela Firea.

„Am făcut sesizare la Poliția Română și DNA pe tema privind filmarea procesului de colectare a semnăturilor pentru alegerile locale București 2020, sector 5 și PMB, în favoarea lui Daniel Florea și Gabriela Firea”, a declarat Octavian Berceanu, consilier general din partea USR.

Înregistrarea video a fost postată pe Facebook de Vlad Voiculescu.

1 COMENTARIU

  1. Firea are TOATĂ BAZA DE DATE A PENSIONARILOR!
    Pt eliberarea viitoarelor cartele de autobuz pt pensionari, au cerut Nume, prenume, cod numeric, adresă, copie de talon.
    Unde sunt depozitate aceste date?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here