VIDEO | Presupusa fiică ilegitimă a lui Putin a încins atmosfera într-un club din Moscova. Jurnaliștii s-au călcat în picioare ca să o filmeze

Weekendul trecut, barul moscovit „Rovesnik” a găzduit o petrecere din seria „Zvonok Drugu” („Telefonează unui prieten”), o seară rezervată DJ-ilor amatori. Înaintea evenimentului, clubul de noapte a anunțat că o „fată misterioasă din capitala nordului” avea să mixeze la petrecere. Informațiile despre „fata misterioasă” au început să circule rapid pe rețelele de socializare, indicând-o pe Luisa Rozova (cunoscută și sub numele Elizaveta Krivonogikh, în vârsta de 17 ani), presupusa fiică ilegitimă a liderului de la Kremlin, Vladimir Putin.

Jurnaliștii ajunși la fața locului au descris faptul că evenimentul era unul cu un nivel sporit securitate sporită, informație infirmată însă de unul dintre patronii localului, scrie site-ul Meduza.

Sâmbătă seara, înainte de petrecere, pe pagina de Facebook a barului „Rovesnik” a apărut o postare care anunța că „fata misterioasă” sosită din „capitala nordică” se numește „Lusita”. Vacarmul media în jurul a ceea ce părea a fi un eveniment obișnuit s-a declanșat în momentul în care „le-a fost clar tuturor” că „invitatul de onoare” era Luisa Rozova, notează sursa citată.

Mulți bloggeri și jurnaliști au reușit să intre la petrecere și au postat clipuri cu DJ set-ul Rozovei. Atât Open Media, cât și Dozhd (TV Rain) au publicat filmări de la sesiunea Luisei Rozova, care a conținut nu doar melodii ale lui Beyoncé și Rihanna, ci și piesa „Mokraya” de Quest Pistols și celebra „Rhythm of the Night” cântată de Corona.

Martorii oculari au scris că petrecerea a fost un succes – barul era plin ochi și afară încă se mai întindea o coadă lungă de petrecăreți ce așteptau să intre. Corespondentul Open Media a relatat că Luisa Rozova era înconjurată de agenți de securitate, care l-au respins în clipa în care a încercat să se apropie de cabina DJ-ului. La eveniment a fost prezent și un membru Pussy Riot, Alexander Sofeev, care a scris pe Instagram că în jurul barului se afla un cordon al agenților Centrului de Anti-Extremism (Centrul E).

Informația a fost confirmată de doi corespondenți ai Sota.Vision, care au spus că Rozova a sosit la club într-o mașină cu o plăcuță de înmatriculare a guvernului, care ar fi fost înregistrată pe numele unui fost diplomat din misiunea Rusiei la Națiunile Unite. Jurnaliștii s-au mai plâns că securitatea i-a gonit din club sub diferite pretexte. Alți participanți la petrecere au fost indignați de controlul strict și de interdicția de a face poze și de a filma în bar.

După petrecere, Luisa Rozova s-a etichetat ​​ca fiind prezentă în „Rovesnik” într-o postare de pe Instagram: „Mulțumim pentru o primire atât de prietenoasă! Recomand acest loc tuturor!”

În cursul zilei de duminică, „Rovesnik” a postat pe Instagram un comentariu video detaliat

„Am sunat-o pe Luisa pentru că am vrut să arătăm că este o persoană obișnuită, să o sprijinim în agresiunea la care este supusă din cauză că e considerată presupusa fiică a lui Putin. [Eram] doar curioși să vedem dacă va veni sau nu, și ce fel de persoană este. S-a dovedit că nu este diferită de tine și de mine, am fost încântați să vorbim cu ea, este o persoană absolut obișnuită, normală”, spune în video Alexander Martinov, unul dintre patronii clubului.

Printre altele, Martinov a aprecizat că, în ianuarie, pe fondul protestelor pro-Navalnîi, localul său a oferit băuturi la preț redus pentru a strânge bani pentru Fundația Anticorupție a lui Alexei Navalnîi.

„Toate aceste povești despre mașini cu lumini intermitente și agenți din Centrul E în jurul clădirii – totul este fals. Eu personal am întâlnit-o pe Luisa când a coborât dintr-un taxi, unul obișnuit. Nu erau agenți ai Centrului E acolo, aceasta este securitatea barului nostru, este întotdeauna acolo la petreceri. Deoarece există o mulțime de oameni, oferim securitate. Dar ieri am chemat și doi gardieni suplimentari pentru a spori securitatea. În ceea ce privește concluziile jurnaliștilor și bloggerilor: au fost scoși din bar pentru că foloseau blițul când făceau fotografii, acest lucru este interzis aici, conform regulilor patronatului. Au fost avertizați mai întâi și apoi scoși”, a mai explicat Martinov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here