Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, susține într-un mesaj video postat pe Facebook după ce Libertatea a publicat joi un film realizat de pompieri la Colectiv că nu a știut de acest film, nu a ascuns filmul și nu a dat dispoziție ”să fie ascuns filmul”.

”Nu am știut de acest film, nu am ascuns filmul și nu am dat dispoziție să fie ascuns filmul”, declară Raed Arafat într-o filmare postată pe Facebook.

Arafat îl acuză pe Cătălin Tolontan, autorul articolului, de ”speculație și manipulare” și spune că a verificat cu șeful ISU București – Ilfov, generalul Pop, situația filmului.

În ceea ce privește imaginile în sine, publicate de Libertatea, Arafat spune că ”filmul nu aduce aspecte noi asupra intervenției”. El arată câteva secvențe din intervenție, și se văd pompierii care scot victimele și decedații. Filmul prinde primele momente ”în care nu toată echipajele ajunseseră”.

Declarația lui Raed Arafat, publicată pe Facebook:

Foto: Raed Arafat, secretar de stat, participă la conferința de presă având ca temă măsurile referitoare la epidemia de pestă porcină dispuse de către Centrul Național de Combatere a Bolilor din cadrul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, în București, miercuri 29 august 2018. Inquam Photos / George Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here