VIDEO | Reacția lui Selly, după ce a fost amendat. Cristian Presură: „Îi va părea rău”

Vloggerul Selly (Andrei Șelaru) a venit cu justificări, pe canalul său de YouTube, după amenda primită pentru petrecerea organizată de ziua sa. Selly etichetează legea ca „foarte stupidă”, spune, în apărarea sa, că „cluburile sunt pline” și face referiri la relația sa cu manelele și maneliștii.

În replică, fizicianul Cristian Presură i-a transmis, pe Facebook, că „era mai simplu și mai sincer să spună că a greșit încălcând legea și să își ceară iertare”.

Postarea lui Cristian Presură:

  • „Am vazut raspunsul lui Selly. Adeseori si eu, cand gresesc, nu recunosc in prima instanta si ma apar. La fel a facut si el. A spune ca „am incalcat legea, dar legea este gresita” DUPA ce ai incalcat legea. inseamna ca ai gresit. Daca anuntai dinainte ca nu esti de acord cu legea, erai un protestatar. M-a intristat si forma sub care a facut „apararea manelismului”. Desigur, este o forma de muzica. Si eu ascult manele. Dar sa spui ca sunt penibili cei care acum 20 de ani isi sarbatoareau ziua cu muzica bisericeasca e altceva. Eu o sarbatoaream cu poezie si cu muzica de chitara, pe langa Modern Talking, Blues, Alexandru Andries si ce se mai asculta atunci. Si da, sunt printre cei care, in pandemie, nu au sarbatorit nimic extins cu prietenii nici de revelion si nici de ziua mea. Nici copiii mei, de varsta lui Selly, nu au facut-o. Am ascultat ce mi s-a spus de la guvern sa fac si asa am facut. Sunt sigur ca Selly isi va da seama curand cat de gresit a fost raspunsul sau temperamental din seara aceasta și îi va parea rau. Era mai simplu si mai sincer sa spuna ca a gresit încălcând legea si sa isi ceara iertare”.

2 COMENTARII

  1. Pentru cei care inteleg cu ce se mananca youtube, selly e un fel de douchebag youtube vlogger, seamana cu fratii paul din America, le si copie stilul de content. daca traiam intr’o tara normala dislikurile la „raspuns” trebuiau sa fie egale cu likeurile dar in Romania cand te uiti pe youtube daily trend o sa vezi doar manele si trap. caraghiosul asta cica vrea sa reformeze educatia in Romania? LOL. nu’i problema, Romania TV sau Antena3 o sa’l astepte cu bratele deschise sa’l apere de „dictatura medicala”. apropo, acest caraghios are aproape 3 milioane de followers pe youtube si majoritatea minori. Saraca Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here