VIDEO | Scene de groază în China: Femeie ucisă după ce a fost târâtă din mașină întrucât nu purta mască

Un episod neverosimil a avut loc în China, unde polițiști au oprit o femeie aflată la volanul taxiului său, au tras-o afară din automobil pentru că nu purta mască și au omorât-o.

Imaginile, surprinse de aproape, arată clar cum femeia zace inertă pe asfalt, în timp ce polițiștii chinezi încep să se agite în jurul corpului șoferiței. Unul dintre cei care au difuzat clipul este Peter Humphrey, fost corespondent Reuters în România, dar jurnalist de investigații în China, țară în care a petrecut doi ani după gratii din cauza activității sale.

Video – AICI

În China, deși presa se află sub controlul total al regimului, pe rețelele de socializare au apărut numeroase mărturii în care cetățeni de rând sunt agresați sau săltați de autorități sub pretextul că nu respectă directivele Partidului Comunist cu privire la împiedicarea răspândirii epidemiei de coronavirus.

Panica autorităților de la Beijing este reflectată și de ultimele măsuri politice ale Partidului, precum amânarea unui congres important. Iar președintele Chinei, Xi Jinping, a admis recent că epidemia de coronavirus reprezintă cea mai mare urgență sanitară din ultimele aproape opt decenii. Într-un gest fără precedent, care poate fi considerat și un barometru al abuzurilor exercitate de autorități asupra populației, Xi a recunoscut că au existat și lacune în gestionarea crizei coronavirusului. Detalii – AICI.

1 COMENTARIU

  1. Uite așa ar fi trebuit să facă și milițieni din România cu următorii: oligofrenul tolontan!!!,.. Barbu de la B1…,,rifai de la gușă tv,… tot postul Digi știri !!!…. gogoșarul … nistorescu…. Dinescu… Badea … Gâdea… onania tv.. angajați ai ciumei roșii.. exterminarea …e singurul mod de a scăpa de virușii dezinformării.. cât de bou poți fi tu că jurnalist să provoci panică , doar de dragul audienței…?…in primul rând i-aș băga în carantină și după 14 zile să vedem dacă vor mai ieși cu ideie crețe… lăsați mă cu libertatea presei, căcat.. astia nenorocesc un popor prin fakenwes urile folosite la indicația Moscovei… toți sunt agenți sovietici. ..ai propagandei russe …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here