VIDEO | Tom Cruise le-a mulţumit fanilor pentru contribuţia la succesul „Top Gun: Maverick”, în timpul unei cascadorii impresionante

Tom Cruise, care se află la filmări pentru a opta parte din „Mission Impossible”, a realizat o impresionantă cascadorie în timp ce mulţumea fanilor pentru susţinere, informează News.ro.

După succesul „Top Gun: Maverick”, Tom Cruise a ţinut să mulţumească fanilor în stilul său: sărind din avion de la mare altitudine la filmările pentru al optulea film „Mission Impossible!. Videoclipul său a fost publicat în noaptea de duminică spre luni pe contul său de Twitter.

 

„Vă salut pe toţi”, a spus Tom Cruise în acest videoclip vizionat de aproape 4 milioane de ori. „Suntem în atât de frumoasa Africă de Sud, la filmările pentru Mission: Impossible – Dead Reckoning. Nu am vrut să închei anul fără să vă mulţumesc că aţi mers la cinema şi că aţi susţinut Top Gun: Maverick”.

Apoi, actorul, la îndemnul regizorului filmului Christopher McQuarrie, a sărit în gol continuând să se adreseze fanilor: „Ca întotdeauna, mulţumesc să ne-aţi permis să vă distrăm. Este o onoare imensă. Vă doresc sărbători fericite. Aveţi grijă de voi. Ne vedem la cinema”.

Tom Cruise a devenit un obişnuit al acestor videoclipuri. În aprilie anul trecut, actorul a prezentat prima proiecţie a filmului „Top Gun: Maverick” lansând un videoclip în care apare într-un avion în timp ce zboară. Încasând 1,4 miliarde de dolari la nivel mondial, „Top Gun: Maverick” este cel mai mare succes al anului.

„Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”, regizat ca cele două anterioare ale francizei de Christopher McQuarrie, un colaborator fidel al lui Tom Cruise, va fi lansat pe 12 iulie 2023.

Programat iniţial pentru iulie 2020, „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei, ceea ce a făcut dificilă filmarea în locurile planificate în fiecare colţ al lumii, de la Veneţia până în Africa de Sud.

Tom Cruise va fi alături de Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson şi Vanessa Kirby. Hayley Atwell, Pom Klementieff, Rob Delaney şi Indira Varma. Povestea „Mission Impossible – Dead Reckoning” este încă secretă, în ciuda unui prim teaser disponibil de câteva luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here