VIDEO | Tricolorii, aşteptaţi de aproximativ de 500 de fani la Mogoşoaia

Sursa: Facebook

Tricolorii au fost aşteptaţi, miercuri noapte, de aproximativ 500 de fani la Centrul de fotbal Mogoşoaia, la revenirea în ţară de la Euro-2024, relatează News.ro.

Fanii au cântat imnul României şi i-au cerut selecţionerului Edward Iordănescu să nu plece.

„Nu avem cuvinte să vă mulţumim. Am emoţii specifice înaintea oricărui meci, mă copleşesc. Vă mulţumesc în numele familiei naţionalei. Nici nu vă imaginaţi ce a însemnat suportul dumneavoastră. Au dat totul pentru voi şi în special pentru copii. Să fim mîndri că suntem români, am întâlnit mulţi români plecaţi de mulţi ani, mândri de ţara lor, trebuie să fim uniţi, să avem încredere în noi. România a dat un semnal puternic, să fie un nou început pentru fotbalul românesc şi România. Doamne ajută!”, a afirmat selecţionerul în timp ce fanii scandau „Edi, nu pleca”.

„Vă mulţumim din suflet pentru susţinerea voastră, am simţit-o, ştim că aţi fost alături de noi. Iar să vă vedem aici aici la ora asta în noapte este totul pentru noi. Observ mulţi copii şi ne bucurăm pentru că vrem să fim modele de urmat pentru copiii României. Ne bucurăm că sunt aici, că ne iubesc şi cresc cu această generaţie şi cu rezultatele pe care le-am obţinut după o lungă perioadă de timp. Şi cum am spus-o, voi aţi fost primul jucător al echipei naţionale, nu al 12-lea. Şi pentru asta vă mulţumim”, a afirmat la rândul său, căpitanul Niciolae Stanciu.

Tricolorii au ajuns în România cu o cursă TAROM care a aterizat la Aeroportul Henri Coandă la ora 01.10.

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

EURO 2024 | UEFA laudă echipa României: Au fost oaspeţii perfecţi/ Ce mesaj au lăsat tricolorii pentru gazda Germania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here