VIDEO | Turiști filmați în timp ce lovesc cu pietre o focă, pentru ca mai mulți copii să se poată poza cu ea

Mai mulți turiști din Kazahstan au fost filmați în timp ce loveau cu pietre o focă, pentru ca mai mulți copii să se poată poza cu ea, potrivit martorilor citați de liter.kz.

Scenele șocante au fost filmate în localitatea Kuryk, care este situată pe țărmul estic al Mării Caspice.

Clipul, care a fost distribuit online pe data de 7 iulie, arată un grup de bărbați care încercuiesc o focă ce s-a apropiat de țărm și o atacă cu bolovani și bâte din lemn.

Oamenii se adună pentru a urmări cum foca fără apărare este bătută și nimeni nu pare să facă sau să spună nimic pentru a opri atacul.

Presa locală spune că foca a fost bătută până la inconștiență. Un martor a declarat: „Au bătut-o până nu a mai mișcat. Apoi au scos-o din apă, astfel încât copiii să poată face poze cu ea și să se distreze. După aceea au aruncat trupul inert înapoi în mare. Nu știu dacă a supraviețuit.”

Un incident similar a fost surprins pe cameră săptămâna aceasta de către modelul kazah Yevgeniya Mukasheva. Filmarea, făcută în orașul Aktau, la câteva zeci de kilometri de Kuryk, îi surprinde pe turiști aruncând cu pietre în direcția unei foci.

Clipul a fost postat pe Instagram și s-a viralizat.

Потом не нужно удивляться и жаловаться, что вы были покусаны. Все вернётся бумерангом!

Publicată de Kirill Ossin pe Luni, 6 iulie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here