Cristina Țopescu, în 2018: „Eu îmi cer iertare lui Tudor Chirilă că nu pot fi zilele astea în Piaţă”

Sursa: INQUAM/Adriana Neagoe

Cristina Țopescu a fost una din vedetele care au participat la protestele din Piața Victoriei. La un moment dat și-a făcut mea culpa pe Facebook pentru că absentase, într-un moment în care prezența oamenilor acolo devenise tot mai redusă.

Reacția Cristinei Țopescu venea la o postare a lui Tudor Chirilă, care semnalase, tot pe Facebook, cât de puțini români ieșiseră în stradă în acea seară de 18 decembrie 2018.

„Eu îmi cer iertare lui Tudor Chirilă că nu pot fi zilele astea în Piaţă, am pe cineva bolnav acasă şi nu pot pleca. În weekend însă, voi găsi o soluţie şi voi veni. Iartă-mă, Tudor, mă simt vinovată. Sunt mândră că există şi oameni ca tine, ca cei care au puterea de a fi în Piaţă, când sunteţi atât de puţini acolo. Eu am recunoscut de ce nu pot fi în Piaţa Victoriei. Voi, bucureştenii, de ce nu puteţi fi? Poate aveţi motive întemeiate. Sau nu? Poate sunteţi doar obosiţi, nu ştiu. Sper să ne vedem măcar în weekend, atunci mulţi dintre noi nu mai avem nicio scuză, nu lucrăm şi om găsi pe cineva să ne înlocuiască, dacă avem probleme acasă. Mulţumim, Tudor!“, a scris Cristina Ţopescu pe Facebook, la vremea respectivă.

Vedeta a fost găsită moartă în propria casă, duminică seară, la capătul a trei săptămâni în care nu mai dăduse niciun semn.  

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here