VIDEO | Turişti în lacrimi în faţa Palatului Buckingham

În faţa Palatului Buckingham, turiştii au fost cuprinşi de tristeţe la aflarea veştii că Regina Elizabeth II este sub supraveghere medicală, notează BBC. Mai mult de 100 de persoane, cu umbrele, s-au adunat în centrul Londrei. La fel şi la Balmoral, notează News.ro.

Sue şi Andy Alderman din Somerset vizitau Londra şi au decis să meargă la Palatul Buckingham când au auzit anunţul despre starea de sănătate a suveranei.

Ei au spus că au fost şocaţi de veşti, dar că consideră că regina arăta slăbită de la moartea ducelui de Edinburgh. Ei sperau că vor fi veşti mai bune despre sănătatea ei.

Pam Fleming şi Kim Tierney din Australia erau într-un tur al clădirii când au aflat vestea.

Pam mi-a spus plângând că: „E singura regină pe care am avut-o. Toată viaţa mea. E o doamnă atât de drăguţă. Este un şoc”. Ele au adăugat că amândouă se gândesc la familia Reginei în acest moment.

Aşa cum era de aşteptat, jurnalişti, fotografi şi echipe de filmare din întreaga lume transmit acum din faţa Palatului Buckingham, unde în urmă cu doar câteva luni Regina a apărut salutând de la balconul său în timpul sărbătoririi Jubileului de platină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here