VIDEO Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a căzut cu liftul în clădirea Prefecturii

Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Protestatarul Marian Moroșanu, zis și Ceaușescu, a fost prezent astăzi la Prefectura Capitalei, de unde a relatat faptul că liftul instituției, care ar fi chiar nou, s-a prăbușit de la etajul 1 la subsol în momentul în care viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, s-a urcat în el, relatează Podul.ro.

Problema a fost rezolvată după 15 minute, iar la ieșirea din lift, Aurelian Bădulescu a precizat că nu este rănit, că totul e ok. 

Ne am dus la Prefectură la solicitarea unor grupuri de persoane și ONG-uri să discutăm despre taxa oxigen. Dacă era de la trei, mâncau ăstia, se pegăteau de niște colivă. E cam vechi liftul, atât au reușit cei de la Prefectură.Toată lumea e în regulă, ne-am speriat, dar au intervenit prompt în 15 minute și ne-au scos de acolo”, a declarat Bădulescu.

Marian Ceaușescu, pe Facebook:„Liftul nou al Prefecturii a căzut de la etajul 1 până la subsol. În lift se afla viceprimarul Bădulescu împreună cu alte 3 persoane,care au stat timp de 15 minute până când a venit mecanicul care a rezolvat problema. La fața locului trecea nepăsător Inspectorul șef ISU Șchiopu Orlando Cătălin. După ce i-am atras atentia că se află persoane în lift a întrebat dacă totul este ok și a plecat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here