Un videoclip care arată plaja din Costinesti plină de turiști s-a viralizat pe rețelele de socializare. Litoralul romanesc este invadat de turiști în acest weekend în care a fost atinsă o nouă cifră record a îmbolnăvirilor de coronavirus.

Sâmbătă, 25 iulie, numărul total al persoanelor confirmate cu noul coronavirus a ajuns la 43.678, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1.284 de noi îmbolnăviri.

Alți 15 de pacienți confirmați Covid și-au pierdut viața, ducând bilanțul total al deceselor la 2.165. Numărul pacienților în stare gravă, internați la secțiile de terapie intensivă a ajuns la 315.

Peste o sută de mii de turiști sunt acum la mare, conform unor date prezentate de Știrile TVR.

4 COMENTARII

  1. Acum ce-ati vrea, să stăm iară în case ??.. n-ați zis voi că dacă vine vara la căldură virusul moare??… așa vă căcați pe voi prin martie ….ai să închidem marea sau s-o vindem la turci sau ruși… faceți control la spitale, acolo sunt focarele,nu pe plajă…. dacă bea Omul cu răcorirea vrei trei beri reci te-ai căcat in sus,ai răcit în gât și ai covid ..!!! Dar cel mai simplu închideți podul de la Cernavodă sau aruncați-l în aer ..gata cu marea ..și după pandemie rugați-vă de Anghel Saligny să vă facă unul,sau pe Apolodor din Damasc…. dacă îl face Orban s-ar putea să vă treziți pe planetă maimuțelor ….anul stelar 4537..!!

    • Rammstein, am fi vrut sa nu va ingramaditi ca vitele, ca sa nu fim obligati din septembrie sa stam in casa. Se vede ca voi nu stiti sa stati blanzi decat daca va pune cineva lant si pe urma latrati si maraiti. Uita-te la discernamant pe dexonline.ro, ca sa vezi ca iti lipsea tie mai mult decat cacatul asta de concediu.

    • Toți retardatii au impresia ca dacă se strâng ca paiele într-un balot, or sa facă ceva bun pentru perioada asta. Toți idioții, drogații, bețivii,curvarii sunt pe plaja acum pentru ca ei nu cred într-un virus. Bai idioților ,haideți sa va spun pe românește: nu avem nevoie ca voi vitelor sa credeți in virus dar măcar aveți putina minte sa nu revină iar starea de urgentă sau sa se înăsprească limitele.Sunteți la fel ca un copil de suzeta care nu știe ca mai e și mâine o zi ,vrea totul in momentul ăla. Idioți cu retard mintal, acolo va e locul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here