VIDEO | Zeci de tone de materiale din Coreea de Sud, necesare în pandemie, au ajuns la București

The C-17 Globemaster . Sursa: Wikipedia

Echipamente medicale și 100.000 de combinezoane de protecție au ajuns, joi, din Coreea de Sud, pe Aeroportul Henri Coandă.

În total, e vorba de 45 de tone, încărcătură transportată de o aeronavă militară, potrivit unui anunță făcut de MApN.

LIVE: 45 de tone de echipament medical au ajuns acum pe aeroportul Otopeni de la Seul.Transportul a fost asigurat cu o aeronavă C-17 Globemaster III, în cadrul cotei de ore de zbor alocate României, ca stat membru al Unității Multinaționale de Transport Strategic. Unul dintre comandanții echipajelor care operează aeronava pe timpul acestei misiuni este locotenent-comandorul George Crăciun, pilot din Forțele Aeriene Române, detașat în cadrul Unității Multinaționale de Transport Strategic.#COVID19 #RomâniaFiiPuternică

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro pe Miercuri, 25 martie 2020

Potrivit Ministerului Apărării, transportul a fost asigurat cu o aeronavă C-17 Globemaster III, în cadrul cotei de ore de zbor alocate României, ca stat membru al Unității Multinaționale de Transport Strategic. Unul dintre comandanții echipajelor care operează aeronava pe timpul acestei misiuni este locotenent-comandorul George Crăciun, pilot din Forțele Aeriene Române, detașat în cadrul Unității Multinaționale de Transport Strategic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here