VIDEO | Zelenski: Oraşele ucrainene distruse, şantajul constant al Rusiei şi ameninţările de a distruge vieţi şi în alte ţări, refuzul de a reveni la o pace reală şi batjocorirea normelor internaţionale sunt motive suficiente pentru a pune presiune şi a lupta

Foto: president.gov.ua

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, mulţumeşte, marţi, în ultimul mesaj postat pe reţelele de socializare, tuturor celor care pun presiune şi atrag atenţia că războiul se poate încheia mai repede, dacă lumea este unită, promptă şi determinată. El crede că atitudinea Rusiei şi ameninţarea constantă pe care o adresează întregii lumi sunt motive suficiente de a lupta, de a pune presiune şi a duce la înfrângerea Rusiei, notează News.ro.

Zelenski anunţă, în ultimul mesaj video postat pe reţelele de socializare, că a făcut o vizită în regiunea noastră Sumî.

”Impresiile sunt deosebite. Regiunea este alături de inamic. Ameninţarea este constantă. Bombardamentele asupra frontierei noastre sunt constante. Dar viaţa, oamenii noştri sunt, evident, mai puternici decât orice temeri”, a transmis preşedintele.

Acesta a mulţumit tuturor celor care sunt alături de Ucraina, onest şi ferm.

”Astăzi vreau să mulţumesc fiecăruia dintre cei care, la chemarea inimii, în diferite ţări, pe diferite platforme, în diferite cuvinte, dar la fel de onest şi ferm, reamintesc lumii că agresiunea rusă poate lua sfârşit mult mai repede decât se spune uneori. Mai repede, dacă lumea este mai promptă, dacă lumea este mai hotărâtă”, a mai afirmat Zelenski.

”Oraşele şi satele ucrainene distruse de-a lungul graniţei statului terorist, şantajul constant al Rusiei şi ameninţările cu distrugerea de vieţi omeneşti şi în alte ţări, refuzul constant de a reveni la o pace reală şi batjocorirea normelor internaţionale de bază sunt toate motive suficiente pentru a pune presiune şi a lupta, pentru a nu căuta compromisuri şi pentru a ne preocupa de valorile lumii într-un mod real… forţând Rusia să sufere pierderi în fiecare zi”, a adăugat preşedintele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here