Viorica Dăncilă îl imită pe Iohannis – a ieșit la o plimbare electorală cu bicicleta

Viorica Dăncilă a testa în această dimineață centura orașului Băcau, aflată încă în construcție. Dar nu a mers cu mașina, ci cu bicicleta.

„La inaugurarea Centurii Bacău, primii kilometri de autostradă din Moldova.” a scris premierul demis pe pagina ei de Facebook, unde a postat și o fotografie cu ea pe bicicletă.

Viorica Dăncilă a renunțat la rochie pentru această tură pe două roți și a ales o pereche de blugi, o ie o geacă de piele. Dar nu a renunțat la pantofii cu platformă, care i-au dat bătăi de cap la pornire.

Președintele #PSD Viorica Dăncilă, secretarul general al PSD Mihai Fifor, președintele PSD Bacău Dragoș Benea și deputatul PSD Lucian Șova la vizita şantierului Şoselei de centură a municipiului Bacău

Publicată de Partidul Social Democrat pe Sâmbătă, 26 octombrie 2019

Bicicleta a fost una „patriotică” – un Pegas alb cu șa lungă. Dar a fost vorba un Pegas modern, care în prezent este o marcă premium, apreciată mai ales de tinerii din mediul urban. Așa că sunt șanse scăzute ca alegerea să-i mai aducă Vioricăi Dăncilă niște voturi în cursa spre Cotroceni.

Alături de premierul demis au fost Mihai Fifor, Dragoș Benea (șeful PSD Bacău și ciclist împătimit) și fostul ministru al Transporturilor, Lucian Șova.

Prin această plimbare cu bicicleta, Viorica Dăncilă l-a imitat, intenționat sau nu, pe Klaus Iohannis. Președintele a mers pe două roți în campania din 2014, dar și ulterior, de mai multe ori. Ultima ieșire pe două roți a fost în 2018, când a ieșit la o plimbare prin Herăstrău. Klaus Iohannis a folosit atunci prilejul să critice traficul infernal din București și pe primarul general Gabriela Firea.

Image may contain: 1 person, riding a bicycle, tree, plant, bicycle and outdoor

Șeful statului a povestit că, în tinerețe, mergea distanță mare cu bicicleta ca să o vadă pe Carmen, cea care avea să-i devină soție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here