Viorica de la Clejani, nevaccinată, după ce a scăpat ca prin minune de Covid: Am fost o proastă. Îmi cer scuze față de mine, față de doctori, care au studii

Celebra Viorica de la Clejani a scăpat cu bine din spital după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2 în luna septembrie. Nu era vaccinată și a făcut o formă gravă a bolii. Cântareața s-a vindecat de coronavirus, însă a fost traumatizată de imaginile de coșmar văzute pe perioada cât a stat internată la Matei Balș.

Viorica a fost internată timp două săptămâni la institutul Matei Balș și a avut nevoie de oxigen pentru a-și reveni. Ea a povestit, vizibil afectată, despre imaginile șocante pe care le-a văzut în spital și care continuă să o urmărească încă.

Am văzut o fată de 30 de ani care a decedat, din păcate. Că ce fac oamenii… se duc la spital și semnează pe propria răspundere că se tratează acasă. Și eu așa am crezut. Nu am bănuit nicio clipă că mă vor interna. Dacă mai ai o boală, este și mai greu. Și mie mi-au găsit ficatul vraiește. Am văzut cum puneau oamenii în saci, trăgeau fermoarul ăla și gata. Altul care abia mai respira, în timp ce altcineva țipa.

În viața mea nu mă mai iau după lume. Când am văzut masca aia de oxigen pe față…aoleu, Ioniță, m-am dus dracu. Mă omoară aștia pe aici. Masca de oxigen nu te omoară, așa cum spun oamenii. Așa credeam.

Salut toți medicii care au avut grijă de mine. Îmi cer scuze față de mine, că am fost o proastă, față de doctori, care au studii„, a spus Viorica de la Clejani, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here