Viorica de la Clejani și Elena Merișoreanu, internate în spital cu coronavirus

Cântărețele Viorica de la Clejani și Elena Merișoreanu s-au infectat cu coronavirus și se află internate în spitalul “Matei Balș,” din București. În timp ce prima nu era vaccinată, Elena Merișoreanu făcuse rapelul în urmă cu zece zile. Numărul persoanelor care se infectează deși sunt vaccinate este în creștere, dar aproape toate fac forme ușoare ale bolii.

Viorica de la Clejani a postat pe Instagram următorul mesaj:

“Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Sa vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși!

Ca orice om civilizat și conștient de pericol, m-am prezentat urgent la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist!

Vă rog și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!

Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni de suflet! Respect!

Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom revedea sănătoși și voioși, la evenimente!

Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte!

Cu prietenie și gând bun”, a scris Viorica din Clejani.

Elena Merișoreanu s-a născut la 5 noiembrie 1948 în satul Paroşeni, de lângă oraşul Vulcan, în sudul judeţului Hunedoara, în apropiere de Sarmizegetusa.

Viorica de la Clejani, pe numele ei Viorica Manole, este născută la 13 februarie 1973, în localitatea Clejani, judeţul Giurgiu

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here