Vlad Voiculescu: Atunci când societatea noastră a avut mai mare nevoie, Mihai Şora ne-a fost conştiinţă, model de civilitate, de rezilienţă şi de încredere în ceea ce are mai bun ţara şi poporul ăsta

Sursa: Facebook

Liderul USR Bucureşti Vlad Voiculescu a scris sâmbătă pe Facebook că atunci când societatea noastră a avut mai mare nevoie, Mihai Şora ne-a fost conştiinţă, model de civilitate, de rezilienţă şi de încredere în ceea ce are mai bun ţara şi poporul ăsta, relatează News.ro.

”Domnul Şora este unul dintre darurile primite de generaţia noastră. O conştiinţă venită, parcă, dintr-o lume mai bună. L-am cunoscut personal pe Mihai Şora, ca mulţi alţii, doar în anii din urmă. În Piaţa Victoriei, atunci când a scris pe zăpadă cele trei cuvinte care pentru mulţi au definit ani întregi: „Iarna rezistenţei noastre”, a scris fostul ministru pe Facebook.
Vlad Voiculescu arată că ”atunci când societatea noastră a avut mai mare nevoie, Mihai Şora ne-a fost conştiinţă, model de civilitate, de rezilienţă şi de încredere în ceea ce are mai bun ţara şi poporul ăsta”.
”Dumnezeu să îl odihnească în pace! Putere minunatei sale soţii, Sora Luiza! Mihai Şora va rămâne mereu în inimile noastre!”. mai spune Voiculescu.

 

Filosoful şi eseistul Mihai Şora a murit, sâmbătă, la vârsta de 106 ani. Pe pagina sa de Facebook a apărut, sâmbătă seara, o postare cu mesajul: ”Iubitule, ai fost fericire pură: nu doar un om frumos, ci Frumuseţea însăşi”, semnată Aziul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here