Vladimir Putin ar putea fi operat de cancer. Cine va prelua puterea în Rusia

Vladimir Putin se va confrunta cu o operație de cancer și va preda puterea șefului său de spionaj, susține un insider de la Kremlin, informează The Sun.

Sănătatea lui Putin a fost o sursă de speculații pe fondul informațiilor că se luptă cu un cancer abdominal și cu boala Parkinson.

Dar acum există informații că liderul rus , în vârstă de 69 de ani, ar putea fi operat – iar puterea ar putea fi trecută în mâna lui Nikolai Patrușev, în vârstă de 70 de ani, care este un arhitect cheie al strategiei de război și omul care l-a convins pe Putin că Kievul era plin de neo- naziști.

Între timp, există temeri că Putin va declara în curând un război mondial pe scară largă, după ce Ucraina continuă să blocheze înaintarea trupelor ruse.

Mass-media controlată de Kremlin a avut grijă să nu se refere la invazie ca la un război – în schimb s-a referit la conflict ca la o „operație specială”.

Potrivit The Telegraph, o sursă apropiată oficialilor militari a declarat: „Armata este revoltată că bombardamentul de la Kiev a eșuat. Oamenii din armată caută răscumpărarea eșecurilor din trecut și vor să meargă mai departe în Ucraina.”

Iar secretarul britanic al apărării, Ben Wallace , a spus că se așteaptă ca Putin să folosească cuvântarea sa din 9 mai pentru a declara „război cu naziștii lumii”. „Probabil că va declara în ziua de 1 mai că „Suntem acum în război cu naziștii lumii”. (…)Trebuie să mobilizăm în masă poporul rus”.

Putin, după ce a eșuat în aproape toate obiectivele, ar putea încerca să consolideze ceea ce are. Trebuie să ajutăm ucrainenii și să păstrăm impulsul care îi împinge înainte”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here