VOTAȚI AICI | Sondaj făcut de primarul Timișoarei pentru interzicerea manelelor în public

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a făcut un sondaj pe Facebook, după ce a decis să interzică difuzarea de manele în spaţiul public, informează News.ro.

Nicolae Robu întreabă timişorenii, printr-un sondaj pe pagina sa de Facebook, ce părere au despre decizia sa de a interzice manelele pe domeniul public. 

Cei interesaţi pot alege una dintre variantele de răspuns: ”Vă susţinem” sau ”Lăsaţi manelele în pace”.

”Ieri am interzis interpretarea/difuzarea de manele în aer liber pe domeniul public în Timişoara, precum şi dedicaţiile conexe. Evident, iubitorii genului şi dedicaţiilor binecunoscute aferente îşi pot continua delectarea pe proprietăţi private, respectiv în spaţii publice închise, fără a-i obliga şi pe neiubitori să fie parte la spectacolul lor”, a scris Robu pe Facebook.

Doar în prima oră de la postare, Robu a primit 250 de comentarii în care unii consideră măsura discriminatorie, iar alţii îl susţin.

Nicolae Robu şi-a anunţat angajaţii, într-o notă internă, că „se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timişoara, în aer liber, a grătarelelor, proţapurilor şi altor ustensile de gătit cu foc deschis, generatoare de fum şi degajatoare de mirosuri de bucătărie de intensităţi deranjante”.

În plus, la niciun eveniment din oraş nu se vor mai putea asculta manele.

„Se interzice interpretarea/difuzarea de manele pe domeniul public al Municipiului Timişoara, în aer liber, precum şi practica anunţării de dedicaţii, indiferent cine şi pentru cine le solicită”, se arată în nota trimisă Societăţii Pieţe SA, Biroului Autorizare Activităţi Comerciale, Biroului Organizare Evenimente şi Poliţiei Locale.

Cei care nu respectă dispoziţiile primarului riscă „sancţionarea drastică (…), inclusiv a persoanelor cu funcţii de conducere în structurile implicate”.

Decizia a fost luată după ce pe reţelele de socializare au apărut mai multe filmuleţe în care pot fi auzite manele şi dedicaţii, făcute chiar şi primarului Robu, la târgul din Piaţa Traian al Societăţii de Pieţe, condusă de fostul său consilier Ionuţ Nasleu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here