Bogdan Chirieac, iritat de convocarea lui Kuzmin la MAE. Analistul Antenei 3 vrea relații mai bune cu Rusia

sursa: captură Antena 3

Valeri Kuzmin, ambasadorul Rusiei la București, a fost convocat, marți, la Ministerul de Externe pentru a da explicații în legătură cu atacul la adresa Casei Regale, lucru care l-a încântat deloc pe unul dintre invitații de casă de la Antena 3, Bogdan Chirieac.

Marți după-amiază, într-o intervenție telefonică la acest post, Chirieac a făcut apologia evitării unor asemenea confruntări pe axa București-Moscova, dar și a îmbunătățirii relațiilor României cu Rusia. Relații care, în opinia analistului de la Antena 3, au ajuns nemeritat de jos.

Bogdan Chirieac a minimalizat și discursul Custodelui Coroanei, Majestatea Sa Margareta. „Ne place, nu ne place, pentru mulți regalitatea este un simbol”, a afirmat Chirieac, subliniind că a accentua prea mult aceste lucruri (replica acidă a Ambasadei Rusiei – n.r.) „nu e un lucru pozitiv, nu duce nicăieri”.

Nu faci altceva decât să înrăutățești gratuit o situație care nu oricum nu este bună.

„Relațiile dintre România și Rusia nu sunt niște relații normale, așa cum sunt relațiile altor state din estul și din centrul Europei cu Moscova”, a conchis Chirieac, la Antena 3.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here