Zelenski: Miliardarul Richard Branson a vizitat Ucraina şi a promis că va ajuta la reconstrucţia postbelică

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, miercuri seară, că miliardarul Richard Branson a vizitat Ucraina şi a promis ajutor pentru reconstrucţie. Zelenski a mai anunţat şi că Ucraina nu va mai avea relaţii diplomatice cu Siria, transmite News.ro.

„Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din lume, Richard Branson, a vizitat Ucraina. El este mai mult decât un antreprenor. Este un vizionar, un om care lucrează pentru progres şi cea mai bună tehnologie pentru întreaga omenire. A venit în Ucraina şi a vizitat Hostomel, unde a discutat, în special, despre posibilitatea de a reconstrui aeroportul şi de a construi „Mriya”, cea mai mare aeronavă din lume. Venirea lui este un semnal foarte puternic pentru toată lumea că Ucraina va rezista acestui război. Şi îi sunt recunoscător domnului Branson pentru disponibilitatea sa de a se alătura reconstrucţiei postbelice a ţării noastre”, a spus Zelenski.

Fondatorul Virgin Group, Richard Branson, este unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume.

De asemenea, Zelenski a anunţat că Ucraina nu va mai avea relaţii diplomatice cu Siria, după ce aceasta a recunoscut teritoriile separatiste proruse Lugansk şi Doneţk. „Rusia a strecurat mesajul Siriei despre presupusa recunoaştere a structurilor de ocupaţie din Donbas ca presupuse state. Aceasta este o poveste fără substanţă. Şi în acest caz, nu vor mai exista relaţii între Ucraina şi Siria, iar presiunea sancţiunilor împotriva Siriei va fi şi mai mare”, a spus el.

 

viewscnt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here