Zelenski, sub forma unei holograme, a făcut referire la Războiul Stelelor, la Paris: Vom învinge Imperiul

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a apărut joi, la o conferință despre tehnologie de la Paris, sub forma unei holograme, făcând referire la „Războiul Stelelor” și al Doilea Război Mondial, relatează The Guardian.

Zelenski a spus în fața unei mulțimi de sute de oameni la târgul comercial VivaTech că Ucraina oferă firmelor de tehnologie o șansă unică de a reconstrui țara ca o democrație complet digitală.

El a cerut ajutor cu privire la condițiile de împrumut-închiriere, un aranjament în care ajutorul este oferit fără plată, dar cu înțelegerea că hardware-ul va fi returnat.

„Este neobișnuit ca președinții sau șefii de guvern să folosească o hologramă pentru a se adresa oamenilor, dar acesta nu este singurul aspect al „Războiului Stelelor” pe care îl punem în practică”, a spus Zelenski.

„Vom învinge de asemenea și imperiul”, a spus el, comparând forțele ruse cu personajele negative din franciza „Războiul Stelelor”.

Zelenski a adăugat că guvernul său va prezenta un plan specific pentru guvernare digitală la o conferință în Elveția, în următoarele săptămâni.

„Nicio altă țară din lume nu vă va oferi o astfel de șansă de a utiliza cele mai avansate tehnologii la nivel de stat”, a spus el, adăugând: „Este un experiment și o revoluție digitală și modernizarea sistemului actual în același timp.”

Ucraina a fost lăudată pentru modul în care folosește tehnologia în timpul războiului cu Rusia, utilizând comunitățile cripto pentru a strânge fonduri și chiar făcând apel cu succes la Elon Musk să furnizeze infrastructura pentru serviciile de internet prin satelit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here