Zlatan Ibrahimovic, testat pozitiv pentru COVID-19

Atacantul AC Milan Zlatan Ibrahimovic este infectat cu COVID-19, potrivit anunțului oficial făcut de reprezentanții clubului. 

Zlatan este al doilea jucător de la AC Milan testat pozitiv, după brazilianul Leo Duarte (18 ani).

Zlatan a fost depistat pozitiv după o nouă rundă de teste, realizate în vederea meciului cu Bodø/Glimt din Europa League. Jucătorul a fost izolat la domiciliu.

Toți ceilalți jucători din lot au fost testați negativi. Antrenorii sunt de asemenea sănătoșia scris AC Milan în comunicatul emis un comunicat în cazul lui Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic a marcat de două ori în poarta Bolognei, la partida de debut a milanezilor în noua stagiune din Serie A. Atacantul suedez se află la al 21-lea sezon la nivel profesionist, reușind să marcheze cel puțin o dată în fiecare dintre acestea.

AC Milan a început sezonul 2020-2021 din Serie A, cu o victorie, scor 2-0, în fața Bolognei, grație dublei lui Zlatan Ibrahimovic. Atacantul suedez va împlini 39 de ani la începutul lunii octombrie, însă prestațiile sale sunt în continuare de senzație.

Zlatan a glumit la finalul partidei de pe San Siro. „Sunt într-o formă excelentă. Aș fi putut înscrie mai mult. Dacă aveam 20 de ani, mai marcam două goluri. Nu sunt bătrăn, sunt ca Benjamin Button. M-am născut bătrân și mor tânăr„, a spus atacantul AC Milan, citat de Footballitalia.com.

Ibrahimovic a debutat în echipa mare a lui Malmo, Suedia, pe 19 septembrie 1999, într-un joc cu Halmstad, iar o lună mai târziu a înscris și primul său gol la profesioniști. De atunci, Zlatan a adunat 470 de goluri în cele 763 de meciuri disputate pentru echipele de club la care a evoluat. Ajax l-a transferat de la Malmo în 2001, iar după 3 sezoane petrecute la Amsterdam, suedezul a semnat cu Juventus.

Au urmat Inter, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United și LA Galaxy, înainte de a se întoarce pe San Siro la începutul lui 2020.

Ibrahimovic este de departe cel mai bun marcator din istoria naționalei Suediei, cu 62 de reușite în 116 partide.

Pentru AC Milan, suedezul a înscris în total 70 de goluri și a adunat 29 de pase decise, în 107 partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here