16 persoane care au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău într-un restaurant din Râmnicu Vâlcea, testate pozitiv la marijuana. DIICOT anchetează cazul

Motivul pentru care mai multe persoane au ajuns la spital, sâmbătă seară, după ce li s-a făcut rău la o petrecere în incinta unui restaurant din centrul oraşului Râmnicu Vâlcea pare a fi faptul că au consumat droguri. Oficiali au Spitalului Judeţean Râmnicu Vâlcea au declarat pentru News.ro că 15 dintre cele 16 persoane care s-au prezentat la unitatea de primiri urgenţe au avut teste pozitive la marijuana. Cazul a fost preluat de DIICOT.

Oficiali din Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea au declarat că, în urma investigaţiilor medicale, medicii care au primit sâmbătă seară, 16 persoane căror li s-a făcut rău în timp ce se aflau la un restaurant au constatat că în cazul a 15 dintre cele 16 persoane testele la marijuana au fost pozitive.
O singură persoană a avut test negativ.
Până dimineaţă, unsprezece dintre cei care au fost duşi ori s-au prezentat la spital plecaseră. Patru dintre cei cu test pozitiv au mai rămas în spital, însă fără a prezenta probleme deosebite din punctul de vedere al stării de sănătate.
Cazul a fost preluat de DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here