30 de persoane, evacuate dintr-un bloc din Constanța, unde un bărbat a dat drumul la gazul din butelie şi ameninţă că aruncă în aer imobilul

Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din judeţul Constanţa, după ce un bărbat de 78 de ani a dat drumul la gazul din butelie şi ameninţă că aruncă în aer imobilul.

„La fața locului a fost alocată o autospecială de stingere din cadrul stației Hârșova, o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean și efective ale Poliției Contanța. Au fost evacuate aproximativ 30 de persoane din acel imobil, s-a perimetrizat zona de către pompieri și în momentul de față vor acționa efectivele de poliției”, a declarat pentru Universul.net plutonier adjutant Anca Chiriță de la ISU Constanța.

Duminică după-amiază, locatarii de la un bloc în localitatatea Crucea au sesizat un miros puternic de gaz și au sunat la 112.

Printre cele aproximtiv 30 de persoane evacuate este şi o bătrână imobilizată la pat.

Pompierii spun că este vorba de gaz provenit din butelie, deoarece blocul nu este racordat la gaze. 

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, un bărbat de 78 de ani a dat drumul la gaz şi ameninţă că aruncă imobilul în aer.

La faţa loculu s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 7 Rurală Crucea, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS)  Constanţa, împreună cu un negociator tot din cadrul SAS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here