A murit Cornelia Catanga

Cântăreața de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, a murit, vineri, la vârsta de 63 de ani, la Spitalul Universitar din Capitală. Artista fusese internată joi, în stare gravă, fiind bolnavă de Covid-19, iar vineri dimineață, la ora 4.00, a decedat.

“Din păcate, Cornelia Catanga s a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris jurnalista Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Mara Bănică a povestit că vorbise de curând cu Cornelia Catanga, care era șocată de situația colegului său Nelu Ploieșteanu, internat la Terapie Intensivă, în stare foarte gravă: „Nu cred că i se poate întâmpla așa ceva lui Nelu”, ar fi declarat cântăreața, profund afectată la auzirea veștii.

Potrivit jurnalistei, Cornelia Catanga și-a trăit ultima parte a vieții într-o mare dramă, deoarece își pierduse casa, iar acum trebuia să elibereze locuința în care ar fi stat cu chirie. Perioada pandemiei a afectat-o pe ea și pe familia ei extrem de grav financiar, iar din acest motiv, artista era foarte afectată și dezamagită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here