Într-un interviu pentru Cluj 24, actorul Dorel Vișan a susținut că virusul SARS_COV_2 a apărut în laborator, că savanții vor să schimbe ADN-ul oamenilor și că în câțiva ani, femeile se vor steriliza, scrie ziare.com.

Se pare că societatea noastră, lumea noastră modernă, niște oameni iresponsabili care se numesc savanți, vor să umble la ADN și să bage informații, să-l atașeze pe om la telefon. Nici școală nu mai trebuie, că ți-o bagă ei, electronic. Într-o seară înveți patru limbi străine. Ei, dacă vor încercă -și au încercat, asta e și cu Covidul acesta, e foarte ciudată toată treaba asta…

Ai văzut că nimeni nu lucrează decât la efect, nimeni nu lucrează la cauză. Orice lucru și orice fenomen -asta e legea fundamentală a naturii, a lui Dumnezeu- are o cauză. Dacă-i distrugi cauza, efectul se distruge singur. Nimeni nu întreabă ce-i cu Covidul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape? Cine l-a făcut? Din ce l-ați făcut? De ce l-ați făcut? Asta trebuie întrebat. Nu câte paturi să mai facă, cu oxigen„, a susținut actorul.

Actorul susține că extratereștrii au repopulat planeta și vor face acest lucru din nou.

Spuneau savanții că dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieții, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza. Și, atunci, va trebui să se întâmple un lucru -cum s-a întâmplat și în alte epoci-, să vina străinii să refacă viața. Se crede că s-a mai făcut treaba asta.

Extratereștrii. Deci, există viață și în altă parte. Pai, nu vorbește Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorțit pe pământ și pământenii au făcut fete frumoase și îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase și au coborât și s-au culcat cu ele„, a spus Dorel Vișan.

Dorel Visan susține că dacii au inventat acupunctura.

În credința mea, chinezii au făcut acupunctura cu mii de ani după noi, după daci, geto-daci. A fost un studiu care se numea Locul etnomedicinei în spațiul carpatic. Studiu care s-a retras, nu-l mai găsești. Eu am avut inspirația și l-am copiat acum 12 ani. Și-n acest studiu, savanți romani și străini -are 120 și ceva de pagini-, în afară de faptul că sunt toate plantele și folosirea lor pentru toate bolile, sunt și niste explicații cum că despre aceste lucruri a vorbit Platon, în Dialoguri.

Faptul că Hipocrate, care s-a specializat în Asia Mică, dar a venit și la Portul Euxin, unde erau călugării lui Zalmoxis… Și asta spune Platon. El a învățat aici că trebuie să vindeci întregul și partea se vindecă singură. Deci, dacă ai probleme cu ochii, trebuie să vindeci capul, trebuie să vindeci sufletul. Atunci, suportul lui material se vindecă singur”, a mai spus actorul.

Dorul Visan a jucat în aproape 100 de roluri în teatru și film. A obținut mai multe premii naționale printre care și Ordinul national Serviciul Credincios.

4 COMENTARII

  1. Băi nea Dorele! Vezi să nu te vaccinezi cu sputnic, că aia au cipu’ cât cărămida! Să te vaccinezi cu unu’ occidental, ca să nu te jeneze la mers.

  2. Pacat ca Visan, de altfel un actor bun se lasa angajat in asemenea fantasmagorii! Eu n-am uitat inca anii de dinainte de 89 cand ii recita ode lui ceasca! Cred ca undeva in arhivele TVR mai exista inregistrari cu asa ceva! Spre deosebire de domnul Rebengiuc, de exemplu, care nu s-a manjit cu asa ceva!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here