Actorul Horațiu Mălăele are COVID-19. „Virusul nu alege”

Actorul Horaţiu Mălăele s-a infectat cu COVID-19 și nu va mai putea fi prezent Serile Filmului Românesc de la Iaşi, au anunţat organizatorii, citați de Agerpres.

Horaţiu Malaele are 68 de ani şi este internat la spitalul Matei Balş. Întrebat dacă informaţia că este infectat este reală, actorul a răspuns în stilul sau: “Trebuie să vă mint. Nu este reală!”.

“Ediţia care îi este dedicată artistului se va desfăşura în compania mesajelor şi cuvintelor pe care le va transmite la fiecare eveniment, prin scrisori către public. (…) Virusul nu alege – recent, actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele a fost diagnosticat cu COVID-19. În aceste condiţii, spectatorii care îl aşteptau la Iaşi sunt rugaţi să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă şi film, în compania invitaţilor din program”, precizează SFR.

Totodată, organizatorii anunţă că invitatul special al ediţiei va veni la Iaşi în viitorul apropiat, după ce va trece de scenariul infectării cu COVID-19, reluând toate momentele pe care ieşenii le aşteptau.

Biletele achiziţionate pentru spectacolul „Sunt un orb”, din cadrul SFR, vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul.

Horaţiu-Valentin Mălăele s-a născut la 1 august 1952 şi este actor, regizor, caricaturist şi scriitor român. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică ”I.L. Caragiale” în 1975, la clasa profesorului Octavian Cotescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here