Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie”, a fost arestată, marţi, pentru 30 de zile. Agresoarea şi-a schimbat declaraţia, după ce initial a spus că i-a fost rupt ştergătorul maşinii, informează stirileprotv.ro.

După ce şi-a petrecut noaptea în arestul Secţiei 14 poliţie, primind ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, marţi agresoarea Cristinei Joia a fost reţinută pentru 30 de zile.

Decizia vine la scurt timp după ce femeia de 34 de ani şi-a schimbat declaraţia şi a recunoscut că victima nu i-a rupt ştergătorul de la maşină, scrie ştirileprotv.ro

Ea a fost prezentată în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Sectorului 4, cu propunere din partea procurorilor pentru emiterea unui mandat de arestare. Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi revenit asupra declaraţiei iniţiale, în care spunea că a acţionat la nervi pentru că victima ei, Cristina Joia i-ar fi rupt ştergătorul de la maşină. Până la urmă, agresoarea a recunoscut în faţa magistraţilor că designerul din emisiunea „Visuri la cheie” doar i l-a ridicat, cel mai probabil pentru a o atenţiona că a parcat în loc nepermis.

Tânăra de 34 de ani este reţinută sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe. Poliţiştii au deja imaginile tulburătoare ale agresiunii, filmate de camerele de supraveghere ale magazinului în care s-a petrecut atacul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here