Client permanent al guvernărilor PSD, Bogdan Chirieac primește bani și în vremea guvernului PNL. Astfel, un borderou de plată al Companiei Naționale de Autostrăzi și Infrastructură (CNAIR) către DcNews Media Group, publicat pe Facebook, a fost emis la 25 ianuarie 2021 și prevede o plată de 11.558 de lei pentru servicii prestate de DC News, dezvăluie Newsweek.ro.

Borderoul, publicat de Stelian Negrea, era pentru o “taxă participare curs“ din septembrie 2020.

Noi vrem autostrăzi, ei vor imagine.CNAIR, compania de autostrăzi, are o direcție de 16 de oameni pe comunicare. Nu-i nici o problemă că-i plătesc câte 11.000 lei lunar Morsei competente de la DC News pentru cursuri de comunicare. E cazul ca, noul ministru, să pună capăt risipei, că ne așteaptă un an greu fără bani și fără autostrăzi“, a scris Negrea, pe Facebook. 

Presa a scris frecvent despre banii luați de firma lui Chirieac de la stat. În iunie 2019, Newsweek România a arătat că CNAIR i-a plătit lui Bogdan Chirieac 72.000 de lei pentru șase articole pozitive.  În aprilie 2020, a luat 500.000 de euro, împreună cu Agrafics Communication,  de la primăria Sectorului 4 pentru “organizarea de evenimente“.  Analistul Bogdan Chirieac s-a aflat și pe ștatul de plată al PSD, de la care a încasat nu mai puțin de 1.157.149 lei pe firma Press Media Electronic SRL. Te-ar mai putea interesa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here