Alegeri prezidențiale 2019. Băsescu îndeamnă tinerii să iasă la vot: „Generaţia mea şi-a făcut datoria cât a putut să şi-o facă”

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a transmis, duminică, un mesaj tinerilor, recomandându-le să iasă la vot „pentru că au pe cine alege”. „Aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generaţii”, a spus Băsescu.

„Eu am deja gândirea omului care a trecut prin toate funcţiile şi cred că aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generaţii. Generaţia mea şi-a făcut datoria cât a putut să şi-o facă: România e în NATO; e în Uniunea Europeană, trebuie să vină generaţia care să întregească ţara şi care s-o îndrepte spre prosperitate. Noi atât am putut să facem”, a afirmat europarlamentarul Traian Băsescu duminică, după ce şi-a exercitat dreptul de vot.

Băsescu a transmis un mesaj şi pentru alegători, în contextul în care statisticile arată că tinerii au ieşit cel mai puţin la vot: „Este momentul lor să iasă la vot, pentru că au pe cine alege”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here