Coronavirus în România: Un medic invitat la emisiunea „Vreau să fiu sănătos” de la TVR, depistat cu coronavirus

Un invitat într-o emisiune de la Televiziunea Publică a fost depistat cu coronavirus la scurt timp după ce a înregistrat în platourile TVR, scrie paginademedia.ro.

Potrivit sursei citate, o persoană invitată luni seara pentru filmarea emisiunii „Vreau să fiu sănătos” este rudă cu o doctoriță de la spitalul MAI Gerota, unde a fost tratat fostul ofițer MAI întors din Israel.

Câțiva angajați TVR care au intrat în contact cu invitatul, inclusiv prezentatoarea emisiunii, se află în izolare la domiciliu.

Paginademedia.ro afirmă că angajații TVR nu au fost anunțați, până la această oră, că un pacient infectat cu Coronavirus a fost în platourile instituției.

Ulterior, unul dintre medicii invitații au luat legătura cu producătorii emisiunii și i-a informat că soția lui, medic la spitalul MAI Gerota, a fost depistată cu coronavirus.

După rezultatul analizelor, medicul anunță că este infectat și el cu Coronavirus.

Angajaţii care s-au aflat în apropierea invitatului se află izolați la domiciliu, medicii de la Cabinetul medical din cadrul SRTv recomandându-le să urmeze procedurile medicale şi legale în vigoare în această situaţie”, a declarat TVR.

Citiți restul articolului pe Paginademedia.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here