Alina Pușcaș, primele declarații după diagnosticul de Covid-19

Prezentatoare emisiunii ”Te cunosc de undeva”, Alina Pușcaș, a fost diagnosticată cu Covid-19, dar spune că este asimptomatică.

“Sunt pozitivă cu acest nemilos COVID-19 care, se pare, a fost cu mine foarte simpatic, pentru că nu mi-a oferit nici măcar un simptom. Nu am tușit o dată, nu am avut febră, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. M-am simțit perfect”, a declarat Pușcaș, citată de elle.ro.

Ea susține că ea nu s-a aflat printre cei care s-au întâlnit și în săptămâna ce s-a încheiat, când Marcel Pavel a fost depistat pozitiv. Bine declară că se simte și Andreea Bălan, care încheiase filmările cu două săptămâni înainte.

„Eu nu m-am aflat printre acei colegi de la Te cunosc de undeva care s-au aflat în apropierea celor confirmați pentru că eu nu am participat la acele filmări, fiind vorba despre repetiții. Așadar, noi ne-am întâlnit cu toții cu ceva timp în urmă, adică acum vreo 12 zile. Cei care au fost confirmați acum și au fost chemați la testare s-au întâlnit și în timpul săptămânii în curs. Eu nu. Așa că, ce credeți că am făcut eu? Am zis să fiu și eu cetățeanul model și am luat familia de mânuță, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie”, a afirmă Alina Pușcaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here