Ameninţare cu bombă la un mall din Capitală. Intervenție a echipelor pirotehnice ale SRI

O ameninţare cu bombă la un centru comercial din Capitală a fost primită, miercuri, printr-un e-mail, de către Poliţia Capitalei. În e-mail era specificat că va fi detonat un dispozitiv exploziv la Centrul Comercial Park Lake, transmite News.ro. Poliţia a intervenit şi evacuează zona. Serviciul Român de Informaţii a transmis că echipe de intervenţie pirotehnică ale Serviciului au ajuns în zonă.

SRI a transmis că, în urma unei sesizări primite printr-un e mail, prin care se preciza că la Park Lake ar exista un dispozitiv exploziv improvizat, s-au constituit echipe de intervenţie pirotehnică ale SRI care au ajuns în zona respectivă.

”Alături de echipajele Poliţiei, s-au demarat procedurile în cauză şi măsurile specifice de intervenţie”, mai precizează Serviciul Român de Informaţii.

Centrul Comercial Park Lake este evacuat, după ce Poliţia a primit pe mail o ameninţare cu bombă care vizează acest centru comercial.

Poliţia a intervenit imediat şi evacuează zona, fiind vorba de o procedură legală, în astfel de situaţii. La faţa locului au ajuns reprezentanţi ai Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIIAS).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here