Antena 3 devine partener CNN International. Gâdea, exaltat: „Veți fi câștigați într-o manieră absolută!”

Antena 3 a devenit partener CNN International, a anunțat Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei”.

Știrea „triumfalistă” postată pe site-ul Antenei 3, în care este anunțat parteneriatul:

În cel mai complicat context global de la al Doilea Război Mondial încoace, Antena 3 – cea mai importantă staţie de ştiri din România şi singurul post afiliat CNN din ţara noastră – a parafat documentele prin care trece într-o etapă superioară a parteneriatului cu cea mai mare reţea mondială de informaţii.          

Noul acord dintre cele două companii media înseamnă accesul Antena 3 la conţinutul oferit prin CNN Newsroom.

De asemenea, în virtutea acestuia, CNN va produce conţinut original pentru Antena 3. Începand cu finalul acestui an, un program jurnalistic intitulat « CNN hour » va putea fi urmărit zilnic în grila televiziunii de ştiri din România, iar o secţiune specială a site-ului antena3.ro va găzdui informaţii şi analize originale.

Concentrându-se pe agenda ştirilor internaţionale, conţinutul « CNN hour »  atât pentru TV, cât şi pentru online va fi produs de CNN International.

În  plus, prezentatorii, reporterii, operatorii, redactorii, editorii şi producătorii Antena 3 vor avea acces la programe speciale de training realizate atât la Bucureşti cât şi în cartierele generale ale CNN din Statele Unite şi Marea Britanie.

Criteriile deontologice şi principiile profesionale ale celei mai respectate reţele de televiziune din lume se vor adăuga celor pe care echipa Antena 3 le-a imbrăţişat în anii de activitate de până acum. 

Noul parteneriat dintre cele două televiziuni de ştiri a fost semnat de Konstantinos Oikonomou, Vicepreşedinte Parteneriate Strategice, din partea CNN şi de Mihai Gîdea, C.E.O. Antena 3.

„Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în România, este o premieră absolută în televiziune și vrem ca dvs. să aflați care au fost demersurile noastre și cât de câștigați veți fi – pentru că tot acest efort uriaș este pentru ca dvs. câștigați. Și veți fi câștigați într-o manieră absolută!”, a spus Mihai Gâdea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here