Arafat, în corul cu Pintea, Firea şi Budeanu: Fondatoarele fundaţiei Dăruieşte viaţă au „reacţii isterice” şi „dăruiesc venin”

Foto: Octav Ganea

Şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a ieşit, miercuri, la atac împotriva fondatoarelor organizaţiei „Dăruieşte Viaţă”, Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu. După incendiul de la spitalul Marius Nasta, cele două solicitaseră verificarea achiziţiilor Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, subordonat lui Arafat.

Într-o postare pe Facebook, Raed Arafat le acuză pe reprezentantele „Dăruieşte viaţă” că răspândesc informaţii false, inexacte, atacă şi au reacţii isterice.

Postarea integrală a lui Raed Arafat:

  • “De cativa ani buni reprezentantele fundatiei ‘Daruieste Viata’ au atacat continuu sectorul de urgenta, DSU, IGSU …etc., venind cu informatii false, inexacte si care sa puna la indoiala activitatile acestui sector.
  • Pana acum, am tolerat aceste atacuri fara a lua o pozitie oficiala, considerand ca nu are rost sa raspundem reactiilor isterice nefondate ale personajelor respective. Una este sa ‘daruiesti viata’ si alta este sa daruiesti societatii venin si stiri false, atacand din senin orice actiune a celor care realmente salveaza vieti, isi asuma responsabilitati, in conditii dificile care sunt de multe ori chiar ostile.
  • Nu neg la niciun moment ca cele de la ‘Daruieste Viata’ au facut ceva si fac ceva in serviciul comunitatii si poate asta era motivul pentru care am tolerat pana acum veninul lor impotriva sistemului de urgenta dar si a mea personal.
  • Insa, ultima postare a uneia din cele doua personaje din fundatia respectiva, prin care ataca proiectul cu unitatile mobile de terapie intensiva, nu mai reprezinta un atac impotriva DSU sau a dr-lui Arafat, ci un atac impotriva societatii civile si a tuturor celor care s-au implicat pentru a face ceva in timpul unei situatii de urgenta fara precedent“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here