Arafat, plângere penală la DIICOT: „Au fost două ameninţări cu moartea şi par emise de oameni care pot să facă rău”

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Secretarul de stat Raed Arafat a depus, joi, o plângre al DIICOT, după ce a primit două ameninţări cu moartea, pe reţelele de socializare. Arafat a precizat că primeşte destul de frecvent tot felul de ameninţări, dar acestea ”păreau chiar serioase” şi veneau de la ”oameni care pot chiar să facă rău”, transmite News.ro.

”Au fost două ameninţări cu moartea, publice, şi par emise de oameni care pot chiar să facă rău. Aşa că am venit şi am depus plângerea, de aici este treaba autorităţilor” a afirmat, joi, Raed Arafat, la ieşirea din sediul DIICOT. 

Secretarul de stat a precizat că nu cunoaşte prsoanele care au făcut ameninţările şi a precizat ca a mai primit ameninţări, dar nu atât de dure.

”Mai vin din-astea, dar astea au fost şi au părut serioase şi am venit să ne depun pentru că nu poţi să permiţi aşa ceva. Eu sper să fie totul ok”, a adăugat Raed Arafat. 

Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe reţelele de socializare, odată printr-un clip video şi odată printr-o postare intens distribuită, până când autorul ei a şters-o de pe cont. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here