Atac dur la Liviu Alexa, uns de Dăncilă șef la PSD Cluj: Solicit demisia de îndată a intrusului grobian

Deputatul Horia Nasra a cerut, duminică seară, demisia șefului PSD Cluj, Liviu Alexa, sprijinit pentru ocuparea acestei funcții de liderul PSD, Viorica Dăncilă.

Reacția vine la scurt timp după aflarea rezultatului dezastruos înregistrat de Viorica Dăncilă în turul doi al prezidențialelor.

Postarea integrală a lui Horia Nasra:

Nefericită seară, cel mai slab rezultat din istoria PSD în județul Cluj, sub bagheta intrusului care a ales treptat logica însingurării printre clujeni.
Cu un asemenea şaman al cuvintelor joase, care a jignit clujenii, jurnaliștii și colegii de partid, Clujul educat, Clujul civilizat, nu poate fi compatibil!

Pistoanele din motorul urii, deja uzate, nu mai pot să producă chiar și într-un partid politic, darămite într-o comunitate, empatie în jurul acelui frumos și simplu #împreună

Reforma stângii trebuie să înceapă de la Cluj, prin alungarea intrusului specializat în mineriadele cuvântului scris.

Au trecut nouă săptămâni, de politică a maxilarelor stoarse, a exclamațiilor de bulevard și a discursului vitriolic în politica clujeană. Ajunge!

Solicit DEMISIA de ÎNDATĂ a intrusului grobian, cocoțat nestatutar în fruntea PSD Cluj, un individ preocupat doar să excludă primari, să amenințe membri de partid, aleși locali și familiile lor, un individ dator vândut la ANAF, certat cu legea și bunul simț ardelenesc!

#Demisia !

Foto: INQUAM/Octav Ganea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here