Bădălău cere „măsuri radicale”: „demisia sau alegeri”

Foto: Facebook/Niculae Bădălău

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat la Digi24 că după înfrângerea Vioricăi Dăncilă la prezidențiale, că mai departe există doar două opțiuni: demisia sau alegeri prin congres. Partidul trebuie să ia „măsuri radicale”, pentru că nu mai poate „să peticească”, așa cum a făcut în ultimii trei ani, a mai spus Bădălău.

„Trebuie să facem o analiză serioasă la toate structurile și e momentul să luăm totuși măsuri radicale, să nu mai peticim. De 3 ani de zile tot peticim, ascundem deficiențe și ne-a adus aici. Trebuie să ne asumăm fiecare responsabilitățile și să încercăm să recâștigam încrederea românilor. PSD a luat foarte multe măsuri bune pentru țară, e un partid proeuropean, un partid deschis, dar am avut probleme mari cu partea umană, cu partea conducerii de a mobiliza, o comunicare efectuoasă și asta trebuie nu îmbunătățit, ci reformat. Trebuie regândite absolut toate liniile partidului”, a zis Bădălău, luni, la Digi24.

Declarația vine după ce Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a declarat că rezultatul alegerilor prezidenţiale a fost dezastruos şi vine după un rezultat la fel de prost la europarlamentare. Din punctul său de vedere, este timpul unei analize la nivel central, pentru că PSD are nevoie de un nou început.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here