Bărbatul rănit în explozia de la Petromidia contrazice mesajul companiei. Soția celui decedat: „Așa arată iadul!”

Bărbatul în vârstă de 27 de ani rănit în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia şi internat în Constanţa susţine că starea sa de sănătate nu este aşa de bună cum a anunţat compania, el precizând că se deplasează foarte greu şi că o fractură de os nu se poate repara în câteva zile. La rândul său, soţia bărbatului decedat în urma exploziei a scris un mesaj emoţionant pe Facebook. 

KMG International a anunţat că bărbatul de 27 de ani internat în Constanţa a început să meargă şi se recuperează rapid dupa intervenţia chirurgicală de vineri seară, iar cadrele medicale de la Spitalul Judeţean estimează că el va fi externat în perioada următoare.
Bărbatul a reacţionat pe Facebook, afirmând că starea sa de sănătate nu este aşa de bună.
“Nu ştiu cine oferă aceste informaţii, dar sunt total eronate. Eu abia mă pot ridica din pat (Cu sacrificii foarte mari şi ajutor din partea asistentelor), să merg până la toaletă şi ei deja oferă informaţii că îmi revin foarte repede şi mai am putin şi joc şi fotbal. O fractură de os nu se repară în 4 zile. Să vă fie ruşine !!!”,. a transmis bărbatul respectiv pe Facebook.
Bărbatul în vârstă de 32 de ani, care a murit în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia, va fi înmormânat luni, anunţul fiind făcut de soţia sa pe pagina ei de Facebook.
Ea a mai postat un mesaj pe Facebook despre stările prin care trece după decesul soţului ei.
“Posibil că aşa se face, posibil că asta e ca atunci când te întâlneşti cu cineva pe drum, îl întrebi „ce faci”, dar nu mai aştepţi răspuns la întrebare pentru că ştii că va răspunde cu <<salut, bine, tu?>>. Aşa şi acum cu întrebarea <<Te pot ajuta cu ceva?>> Sau aia <<Dacă ai nevoie de orice apelează oricând>>… Eu personal cred că ei nu ştiu ce zic… Într-adevăr, e nevoie de ajutor, dar cam atunci când nimeni nu e disponibil, cam atunci când voi ăştia cu ajutorul v-aţi pus la somn şi aţi pus capul pe perna liniştiţi sau sunteţi deja la al treilea vis. Ziua e bine, e mai linişte în suflet, sunt mulţi oameni în jur, toată lumea vorbeşte, e acel furnicar de care nici gândurile nu ţi le auzi, ziua o pot numi un fel de „amortizor al durerii”… Daaaaar pedeapsa vine noaptea. Cică noaptea ar trebui să fie un sfetnic bun, vă zic eu, nu, nu e! Noaptea e acel moment când se închid uşile şi acele sute de mâini întinse cu ajutoare dispar în ceaţă. Noaptea e acel moment când nu îţi mai aparţii, când vrei să plângi şi să ţipi până ar începe să îţi sangereze corzile vocale de durere, dar nu poţi pentru că te temi să nu trezeşti şi sperii copilul şi ajungi în punctul în care eşti nevoit să ţipi, să urli şi să plângi în şoaptă…P.S. aşa arată iadul!!!”, a postat femeia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here