sursa: Florin Roman / Facebook

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, susține că majoritatea consiliilor județene sau primăriilor conduse de reprezentanți ai PSD nu au alocat fonduri pentru achiziționarea de aparate de testare PCR pentru coronavirus.

Nu sunt în stare să rezolve problemele în județele roșii, dar vin și spun că au soluții la nivel național. În majoritatea județelor conduse de baronii roșii ai PSD, consiliile județene sau primăriile municipii reședința de județ nu au alocat fonduri destinate achiziționării de aparate de testare PCR. La Buzău, în fieful președintelui PSD, Marcel Ciolacu, CJ și primăria nu au alocat fonduri pentru achiziționarea unui aparat de testare. Situația se repetă în Teleorman, Vrancea, Neamț, Gorj sau Olt, unde consiliile județene conduse de pesediști nu au asigurat suport financiar pentru aparate de testare”, spune Roman într-un comunicat transmis de PNL.

Acesta adaugă că în toate aceste județe conduse de PSD, numărul îmbolnăvirilor este mic, întrucât nu se fac teste.

Exact ce, în mod ipocrit, liderii PSD reproșează Guvernului liberal. Practic, baronii roșii și-au abandonat cetățenii județelor pe care le conduc. Mâna de ajutor a venit în fiefurile PSD, din partea Guvernului liberal, care a finanțat prin Ministerul Sănătății achiziția de PCR-uri. Întrebarea legitimă care se pune este cum să credem o iotă din ‘soluțiile’ liderilor naționali ai PSD, când ei nu sunt în stare să rezolve problema din curtea lor? O altă întrebare legitimă este de ce baronii roșii ai PSD nu au alocat bani pentru achiziția de PCR-uri, de ce nu fac teste în județe, adică exact ce trambiteaza ei seară de seară la tv?”, mai susține Român.

El le solicită social-democraților să se implice în lupta cu epidemia de coronavirus.

Solicităm liderilor ipocriți ai PSD să lase minciună și ipocrizia de o parte, să lase aerul Bucureștiului și să se întoarcă în județele lor, să pună osul la treaba în lupta cu epidemia. Țară e în război cu epidemia, mai puțîn liderii PSD izolați și carantinati în propriile locuințe!”, afirmă liderul deputaților PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here