Belodedici: Am trăit tragerea la sorţi fără emoţii. Noi trebuie să ne calificăm, avem două meciuri foarte importante

Miodrag Belodedici, ambasador al Campionatului European din 2020 la Bucureşti, a declarat, sâmbătă seară, că a trăit tragerea la sorţi fără emoţii, subliniind că naţionala României trebuie să se califice, chiar dacă meciurile din play-off sunt foarte grele şi se joacă în deplasare,

Franţa, Germania, Portugalia este cea mai frumoasă grupă.  Trebuie să ne calificăm, avem două meciuri foarte importante, jucăm şi ăn deplasare. Am trăit tragerea fără emoţii, dar acum vor începe, când se apropie primul meci de calificare. M-am salutat cu Figo, cu Luis Enrique, Ronald Koeman, cu reprezentanţii croaţilor care au venit”, a declarat Belodedici la Romexpo, informează News.ro.

În cazul în care se va califica la Campionatul European, reprezentativa României va evolua în grupa C, alături de selecţionatele Olandei, Ucrainei şi Austria, conform tragerii la sorţi de la Bucureşti.

Pentru a se califica la Euro-2020, tricolorii trebuie să treacă de Islanda (26 martie) şi de învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria (31 martie), ambele dueluri urmând a se disputa în deplasare.

Turneul final al Campionatului European va avea loc în perioada 12 iunie – 12 iulie 2020.

Bucureştiul va găzdui pe Arena Naţională patru meciuri: trei în grupa C (la 14, 18 şi 22 iunie 2020) şi o optime de finală, la 29 iunie 2020. În cazul calificării la Euro-2020, naţionala României va juca cel puţin două meciuri pe Arena Naţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here