Berceanu: Furnalele metropolei lucrează în draci. Fumurile se văd de pe Parlament şi totuşi nimeni nu-şi mişcă fundul puturos de politician până acolo

Susa: Facebook

Fostul şef al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu afirmă că „furnalele metropolei lucrează în draci”, iar „plămânii noştri sunt obosiţi de poluare, gata pregătiţi pentru comorbiditate”. „Fumurile se ridică voioase de lângă Bucureşti, se văd de pe Parlament şi totuşi, nimeni, dar absolut nimeni nu-şi mişca fundul puturos de politician până acolo”, susţine el, citat de News.ro.

„Fer dă Bucureşti! Îmi cer scuze faţă de bucureşteni pentru că nu am putut să fac ca locuitorii palatelor Victoriei şi Cotroceniului să înţeleagă că respirăm toţi acelaşi aer! Furnalele metropolei lucrează în draci, ca să recupereze zilele „dă sărbători trăcute”. Pe de altă parte plămânii noştri sunt obosiţi de poluare, gata pregătiţi pentru comorbiditate. Fumurile se ridică voioase de lângă Bucureşti, se văd de pe Parlament şi totuşi, nimeni, dar absolut nimeni nu-şi mişca fundul puturos de politician până acolo”, a scris, pe Facebook, Octavian Berceanu.

FOTO: Facebook Octavian Berceanu
FOTO: Facebook Octavian Berceanu

El a afirmat că a fost la Sinteşti, „nu numai cu Garda, Poliţia şi Jandarmeria, dar şi cu toate televiziunile importante din Europa, şi o perioadă am respirat aer normal”.

„Nu e vina politicienilor că sunt corupţi şi incompetenţi, că promovează nulităţi şi hoţi in instituţiile statului, e mai mult vina mea de cetăţean”, a adăugat Berceanu.

INTERVIU EXCLUSIV | Nicolae al României: „Nu mi-am dorit niciodată să-i răstorn și să mă impun ca Nr. 1“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here