Donald Trump și soția sa au COVID-19. Mesajul Melaniei: „Vom trece prin asta împreună”

Foto: Donald Trump/ Facebook

UPDATE – În urmă cu scurt timp, Melania Trump a scris: „La fel ca prea mulţi americani anul acesta, preşedintele şi cu mine ne aflăm în carantină după ce rezultatul testului Covid-19 a fost pozitiv. Ne simţim bine şi mi-am amânat toate angajamentele viitoare. Vă rog, aveţi grijă să fiţi în siguranţă şi vm trece prin asta împreună”.


ȘTIREA INIȚIALĂ – Donald Trump a anunțat, într-un mesaj pe Twitter, că are Covid-19.

„În această seară, prima doamnă şi cu mine am fost testaţi pozitiv pentru Covid-19. Vom începe carantina şi procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris Trump.

Anterior, preşedintele a confirmat joi noaptea că unul dintre principalii săi consilieri, Hope Hicks, a fost diagnosticată cu COVID-19 şi că el şi soţia sa Melania vor începe „procesul de carantinare” în aşteptarea rezultatelor propriilor teste, transmite CNN.

„Hope Hicks, care a muncit foarte mult, fără să facă nici măcar o mică pauză, tocmai a fost testată pozitiv la COVID-19. Teribil! Prima doamnă şi cu mine aşteptăm rezultatul propriilor teste. Între timp, vom începe procesul de carantinare”, a scris Trump pe Twitter joi noaptea.

Hick a călătorit de mai multe ori împreună cu preşedintele în ultima perioadă, inclusiv la dezbaterea de marţi, din Cleveland şi a fost văzută miercuri urcând la bordul Marine One, alături de mulţi alţi consilieri apropiaţi ai preşedintelui SUA – Jared Kushner, Dan Scavino and Nicholas Luna – în condiţiile în care niciunul nu purta mască. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here