Care este situația lui Valeriu Nicolae, care a candidat independent la Camera Deputaților

Sursa: Facebook

Situație incertă în privința accederii în Parlament a lui Valeriu Nicolae, care a candidat independent pentru un fotoliu de deputat. Acesta spune că se află deocamdată „sub prag”.

„Sunteți tare, tare drăguți, mulțumesc pentru mesaje. Nu am cum să răspund la toate. Nu știu dacă am reușit sau nu. Cel mai probabil, suntem cam cu 2000 de voturi sub limită. Data viitoare o să facem lucrurile mai bine”, a scris Valeriu Nicolae într-o postare pe Facebook.

„O să ne uităm la ce am făcut bine și unde am fost pe arătură peste câteva zile, după ce se mai liniștesc emoțiile. Avem patru ani să ne pregătim pentru alegerile următoare și sper să găsim oameni mai buni decât mine pe care să-i ajutăm să intre în competiția politică. Azi avem treabă prin Ferentari, săptămâna viitoare ne ducem în satele din Argeș, trebuie să recuperez un pic pe partea mea de consultanță, așa că o să fiu mult mai rar pe FB. Cel mai probabil, prioritatea mea o să fie să ajut cât pot de mult stihiile de la Casa Bună, ca să facem cât mai mult bine și în alte locuri. Nu am putut să promovez în campanie noul site – aici este. Și avem nevoie de donații – încă toată lumea e voluntară și ne-ar prinde tare bine cel puțin un salariu pentru un meșter ca să începem școala de meseriași. Noi credem că într-un an, doi vom putea prin trupa de meseriași să ne susținem singuri”, a mai adăugat Nicolae.

Apoi, Valeriu Nicolae a revenit cu un update privind numărul de voturi acumulate: „Suntem cam la 96 de voturi diferență. Sub prag, dar mai sunt ceva voturi de numărat.”

Valeriu Ciolan Nicolae este cunoscut drept omul care a luat la puricat CV-urile politicienilor sau ale celor aflați la conducerea instituțiilor cheie din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here